Over Zheng Mak

Mijn missie is simpel: ik wil met mijn werk zoveel mogelijk mensen helpen. Gewone mensen zoals u en ik. Ik heb me daarom gespecialiseerd in letselschadezaken en ik treed als letselschade advocaat alleen op voor slachtoffers.

Mevr. mr. Z.M. (Zheng) Mak


Sinds 2010 actief in letselschadezaken

Ik houd me sinds 2010 bezig met het behandelen van letselschadezaken. Een studie rechten aan de Universiteit van Tilburg en de beroepsopleiding voor advocaten liggen ten grondslag aan mijn expertise. Tevens heb ik een nevenfunctie als ambtelijk secretaris van de Klachtencommissie Kentalis Zorg.

Laagdrempelig, betrokken en deskundig. Dat zijn de kernwaarden die voor mij centraal staan. Of u nu advies wilt, een second opinion zoekt, of uw verhaal wilt doen. U kunt bij mij terecht.

Iedereen dezelfde aandacht

Iedere cliënt krijgt bij mij dezelfde aandacht, ongeacht het juridisch probleem dat wordt voorgelegd. Ik ben hierbij open en transparant, zodat u weet wat u kunt verwachten. Ik beschik over een diepgaande kennis als het gaat om letselschade, doordat ik mijzelf heb gespecialiseerd in dit specifieke rechtsgebied. Ik heb tevens ervaring binnen arbeidsrecht. Vaak heeft uw opgelopen letsel namelijk ook gevolgen voor uw werk. Mijn kennis van beide rechtsgebieden stelt mij in staat u optimaal te kunnen helpen.

Heeft u letselschade opgelopen waarvoor een ander aansprakelijk gesteld kan worden? Wilt u weten waar u recht op heeft? Of heeft u andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta als letselschade advocaat voor u klaar.

Vervangingsregeling
Om de continuïteit te waarborgen heeft MAK Advocatuur een waarnemings-/vervangingsregeling met De Moel Eindhoven Advocaten te (5651 KN) Eindhoven aan de Paradijslaan nr. 34. Telefoonnummer: 040-246 66 00.

Rechtsgebiedenregister
Mevrouw mr. Z.M. Mak heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

– letselschaderecht

Volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten verplicht deze registratie tot het behalen van (minimaal) tien opleidingspunten op dit rechtsgebied per kalenderjaar.

Neem contact op