Zheng Mak MAK Advocatuur

Over Zheng Mak

Mijn missie is simpel: ik wil met mijn werk zoveel mogelijk mensen helpen. Gewone mensen zoals u en ik. Ik heb me daarom gespecialiseerd in letselschadezaken en ik treed als letselschade advocaat alleen op voor slachtoffers.

Mevr. mr. Z.M. (Zheng) Mak

   
   


Gespecialiseerd in letselschadezaken

Sinds 2010 behandel ik letselschadezaken. Een studie rechten aan de Universiteit van Tilburg en de postdoctorale LSA/Grotius specialisatieopleiding liggen ten grondslag aan mijn expertise.

Lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

De Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) is een vereniging van een zeer selecte groep gespecialiseerde letselschadeadvocaten die moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Minder dan 5% van alle advocaten in Nederland zijn toegelaten tot deze vereniging. Ik ben er dan ook trots op dat ik bij deze selecte groep behoor en belangrijker nog, dat ik daardoor mijn cliënten van de beste hulp kan voorzien.

Meer informatie over de LSA en de kwaliteitseisen kunt u hier vinden.

Laagdrempelig, betrokken en deskundig

Laagdrempelig, betrokken en deskundig. Dat zijn de kernwaarden die voor mij centraal staan. Of u nu advies wilt, een second opinion zoekt, of uw verhaal wilt doen. U kunt bij mij terecht.

Iedereen dezelfde aandacht

Iedere cliënt krijgt bij mij dezelfde aandacht, ongeacht het juridisch probleem dat wordt voorgelegd. Ik ben hierbij open en transparant, zodat u weet wat u kunt verwachten. Ik beschik over een diepgaande kennis als het gaat om letselschade, doordat ik mijzelf heb gespecialiseerd in dit specifieke rechtsgebied. Ik heb tevens ervaring binnen arbeidsrecht. Vaak heeft uw opgelopen letsel namelijk ook gevolgen voor uw werk. Mijn kennis van beide rechtsgebieden stelt mij in staat u optimaal te kunnen helpen.

Heeft u letselschade opgelopen waarvoor een ander aansprakelijk gesteld kan worden? Wilt u weten waar u recht op heeft? Of heeft u andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta als letselschade advocaat voor u klaar.

Neem contact op